Pod bregom 27

SI – 3313 Polzela

+386 59 055 080

+386 41 786 066

Compact P serija

Serija Compact P predstavlja naprave, ki združujejo prezračevanje z aktivno in pasivno rekuperacijo toplote, proizvodnjo sanitarne tople vode, hlajenjem in ogrevanjem v integrirani rešitvi za zagotavljanje optimalnega udobja bivanja v vašem domu. 

Serijo Compact P predstavljajo izredno učinkovite enote z visoko energetsko učinkovitostjo. Sistemi lahko pokrijejo večino vaših potreb po energiji za ogrevanje in proizvodnjo sanitarne tople vode z izkoriščanjem energije v zraku, pridobljenem iz stavbe. Sistemi zagotavljajo znatno zmanjšanje domačih stroškov energije in zato ekonomično delujejo. Viden v kombinaciji s svojo dolgo življenjsko dobo, sistem iz serije Compact P je res dobra naložba s relativno kratkim obdobjem vračila.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Comfort sistemi

NILAN “Comfort” serijo predstavljajo naprave za pasivno prezračevanje objektov z vračanjem energije odpadnega zraka z izkoristkom do 93%. Naprave omogočajo prezračevanje objektov s pretokom zraka od 100 do 600m3/h. Vse naprave serije Comfort so testirane na neodvisnem inštitutu HTA Luzern v Švici. Bistvena prednost pred konkurenco so materiali iz katerih so naprave zgrajene. Nilan namreč ne uporablja različnih polistirenov (stiroporjev, neoporjev, itd…) kot gradnike svojih naprav ker so živilsko oporečni in zaradi svoje poroznosti omogočajo razvoj raznih nečistoč, bakterij in plesni.

Prednosti
Nilan Comfort je naprava z vgrajenim visoko učinkovitim protitočnim toplotnim prenosnikom zasnovana za pokrivanje potreb po prezračevanju z najvišjim izkoritkom prenosa toplotne energije z odpadnega na svež dovodni zrak. Naprava zagotavlja stalno prezračevanje vašega doma praktično brez toplotnih izgub, preprečuje vnos prašnih delcev, cvetnega prahu in smradu v vaše bivalno okolje
in s tem zmanjšuje težave z alergijami.

Prikaz vseh 8 rezultatov