Pod bregom 27

SI – 3313 Polzela

+386 59 055 080

+386 41 786 066

Hišni sistemi

Nilan ponudba notranjih klimatskih rešitev pokriva široko področje od prezračevalnih in rekuperatorskih sistemov do kompakten skupnih rešitev, ki omogočajo obnavljanje toplote, proizvodnjo sanitarne tople vode, udobno ogrevanje in udobno hlajenje ter ogrevanje doma. Uporabite spodnji imenik, da poiščete sistemsko območje, ki lahko izpolni vaše potrebe.

Najnovejša tehnologija in dolga življenjska doba
Naši sistemi temeljijo na sodobni in inovativni tehnologiji. To pomeni, da bodo ravno tako delovale v tridesetih letih, kot so danes. Ko kupite sistem Nilan, vam je zagotovljen izdelek, ki je integriran v stavbo, in bo preizkus časa. Poleg tega je zelo učinkovito in poceni vzdrževati.

Mnogi drugi sistemi nimajo tako dolgo življenjske dobe kot Nilan. Poleg tega namestitev sistemskih stroškov skoraj toliko kot sam sistem. Zato poceni sistem ni nujno najboljša naložba, saj boste dolgoročno morali kupiti nov sistem in plačati namestitev še enkrat.

Sistem za vse oblike stanovanja in potrebe
Na Nilanu skoraj nič ni nemogoče. Imamo široko paleto sistemov, ki se ujemajo z vsemi vrstami stanovanj, od stanovanj, poletnih stanovanj in starih hiš, ki potrebujejo obnovitvena dela na novih stavbah in pasivnih hišah. Naše sisteme prezračevanja in toplotne črpalke lahko kombinirate in prilagodite na različne načine, odvisno od vaših potreb.


Compact sistemi

Komponenta Compact P združuje prezračevanje z aktivnim in pasivnim rekuperacijo toplote, proizvodnjo sanitarne tople vode, hlajenjem in ogrevanjem v integrirani rešitvi za notranjo klimo. Razvili smo vrsto sistemov z različnimi funkcijami in možnostmi, ki vam omogočajo, da zgradite rešitev, ki je najbolj primerna za vaš dom in vaše potrebe.

Prikaz vseh 5 rezultatov


Comfort sistemi

NILAN “Comfort” serijo predstavljajo naprave za pasivno prezračevanje objektov z vračanjem energije odpadnega zraka z izkoristkom do 93%. Naprave omogočajo prezračevanje objektov s pretokom zraka od 100 do 600m3/h. Vse naprave serije Comfort so testirane na neodvisnem inštitutu HTA Luzern v Švici. Bistvena prednost pred konkurenco so materiali iz katerih so naprave zgrajene. Nilan namreč ne uporablja različnih polistirenov (stiroporjev, neoporjev, itd…) kot gradnike svojih naprav ker so živilsko oporečni in zaradi svoje poroznosti omogočajo razvoj raznih nečistoč, bakterij in plesni.

Prikaz vseh 8 rezultatov


Combi Polar

Combi 302 Polar je namenjen vsem, ki si želijo prezračevanje z visoko učinkovitostjo rekuperacije toplote in udobnim ogrevanjem in hlajenjem.

Combi 302 Polar združuje dve tehniki rekuperacije toplote, pri čemer enota najprej osveži 85-90% toplote preko zelo učinkovitega protipovratnega izmenjevalnika. Preostala energija se pridobiva s toplotno črpalko enote, ki lahko segreva in ohladi dovodni zrak.

Prikaz vseh 3 rezultatov


VPL serija

NILAN “VPL” serijo predstavljajo naprave za aktivno prezračevanje objektov z vračanjem energije odpadnega zraka z izkoristkom do 93%. Naprave imajo integrirano toplotno črpalko zrak-zrak, zato poleg pasivnega prezračevanja z rekuperacijo omogočajo tudi ogrevanje in hlajenje (s pomočjo integrirane toplotne črpalke).
Naprave omogočajo izmenjavo zraka od 100 do 1.000 m3/h, toplotno moč za toplozračno ogrevanje od 1,0kW do 3,3kW in hladilno moč od 0,6 do 3,0kW.
Naprave so kot nalašč za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje pisarn, vrtcev, šolskih učilnic in tudi stanovanj in stanovanjskih hiš. Ker ne omogočajo priprave tople sanitarne vode je potrebno to zagotoviti drugače.

Prikaz vseh 3 rezultatov


Prezračevanje in ogrevanje sanitarne vode

Nilan VP 18 paleto sestavljajo sistemi za rekuperacijo toplote, ki prezračujejo vaš dom in ne samo segrevajo svežega, dohodnega zraka, ampak tudi vašo sanitarno toplo vodo. Z drugimi besedami, dobite zdravo notranjo klimo in nizko stopnjo ogrevanja v eni sami rešitvi.

Vroči, vlažni zrak se izloči iz kuhinje, kopalnice in delovne sobe, s čimer se odstranijo prašni delci, vlaga in vonj doma. Hkrati sistem povrne toploto iz odvodnega zraka in ga uporablja za segrevanje sanitarne tople vode in sveže, predgretje vstopnega zraka v prostore doma.

Prikaz vseh 4 rezultatov