Pod bregom 27

SI – 3313 Polzela

+386 59 055 080

+386 41 786 066

Hišni sistemi

Nilan ponudba notranjih klimatskih rešitev pokriva široko področje od prezračevalnih in rekuperatorskih sistemov do kompakten skupnih rešitev, ki omogočajo obnavljanje toplote, proizvodnjo sanitarne tople vode, udobno ogrevanje in udobno hlajenje ter ogrevanje doma. Uporabite spodnji imenik, da poiščete sistemsko območje, ki lahko izpolni vaše potrebe.

Najnovejša tehnologija in dolga življenjska doba
Naši sistemi temeljijo na sodobni in inovativni tehnologiji. To pomeni, da bodo ravno tako delovale v tridesetih letih, kot so danes. Ko kupite sistem Nilan, vam je zagotovljen izdelek, ki je integriran v stavbo, in bo preizkus časa. Poleg tega je zelo učinkovito in poceni vzdrževati.

Mnogi drugi sistemi nimajo tako dolgo življenjske dobe kot Nilan. Poleg tega namestitev sistemskih stroškov skoraj toliko kot sam sistem. Zato poceni sistem ni nujno najboljša naložba, saj boste dolgoročno morali kupiti nov sistem in plačati namestitev še enkrat.

Sistem za vse oblike stanovanja in potrebe
Na Nilanu skoraj nič ni nemogoče. Imamo široko paleto sistemov, ki se ujemajo z vsemi vrstami stanovanj, od stanovanj, poletnih stanovanj in starih hiš, ki potrebujejo obnovitvena dela na novih stavbah in pasivnih hišah. Naše sisteme prezračevanja in toplotne črpalke lahko kombinirate in prilagodite na različne načine, odvisno od vaših potreb.

Prikaz 1–12 od 24 rezultatov