Skip to content
Nilan d.o.o.

Politika zasebnosti

Vsa vsebina spletnega mesta www.nilan.si je avtorsko zaščitena.

Spletno mesto je samo za lastno uporabo, v primeru uporabe spletnega mesta velja, da se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Splošni pogoji poslovanja so narejeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. V kolikor iz spodaj opisanih pogojev pravice potrošnika niso razumljive ali vidne, veljajo določila v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev, kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe v veljavnost stopijo takoj po spremembi. Varstvo podatkov, kot navedeno na tem spletnem mestu, je sestavni del splošnih pogojev.

Nilan - Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali ob posredovanju kontaktnega obrazca, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Zavedamo se, da so osebni podatki naših uporabnikov eno izmed ključnih področij, zato mu posvečamo izredno skrb in pozornost in se zavedamo občutljivosti narave tega področja. Osebni podatki se obravnavajo kot zaupne informacije, zato brez pravne podlage ne bodo posredovani nepooblaščenim tretjim osebam.

Katere osebne podatke zbiramo?

  • Podatke, potrebne za sklenitev pogodbe (npr. ime in priimek) in podate za komunikacijo (npr. naslov, e-mail, telefon).
  • Informacije glede izbranih (želenih) načinov komunikacije z nami.
  • Podatke o komunikaciji z nami, vključno s tržnim komuniciranjem.
  • Podatke o financiranju, plačilih ipd.
  • Podatke, pomembni za zavarovanje (npr. uveljavljanje garancijskih in jamčevalnih zahtevkov).
  • V nobenem primeru ne zbiramo posebnih vrst osebnih podatkov ali osebnih podatkov, ki bi posegali v vašo lokacijsko zasebnost.

Kakšne so pravne podlage za obdelovanje vaših osebnih podatkov?

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo:

  • če ste nam dali soglasje (ki ga lahko kadarkoli prekličete)
  • če je potrebno, da lahko sklenemo in/ali izpolnimo pogodbo z vami
  • če je obdelava potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadevamo
  • če to od nas zahteva zakonodaja.

Za katere namene zbiramo vaše osebne podatke?

Osebne podatke zbiramo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje vašega obiska na eni od naših spletnih strani ali portalov, izboljšanje naših izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev ali aplikacij itd. Podatke zbiramo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Koliko časa hranimo vaše osebne podatke?

Osebne podatke bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Hranili jih bomo samo toliko časa, kolikor je to potrebno v skladu s pravno podlago in za namene, za katere jih obdelujemo. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo do vašega preklica.

Po preteku obdobja hrambe bomo osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali. Na vašo zahtevo, ki jo lahko posredujete na naslov info@nilan.si lahko vaše osebne podatke anomiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami.

Kakšne so vaše možnosti in pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki?

Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate na info@nilan.si. ali nas pokličete na tel. številko +386 59 055 080. Na istem naslovu lahko pridobite tudi informacijo o zbranih podatkih, predlagate izbris, popravek, anonimizacijo ali omejitev obdelave v skladu z Uredbo (EU) 2016/679. Pod določenimi pogoji imate pravico prejeti izpis osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v elektronski obliki.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Hramba osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbira upravitelj spletnega mesta, se hranijo za potrebe upravitelja spletnega mesta v skladu s splošnimi pogoji. Osebni podatki se hranijo na spletnem mestu (kot povpraševanje) in v primeru nadaljnje komunikacije z uporabnikom v drugih bazah podjetja (CRM, Programska oprema za blagovno poslovanje, Excel).

Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na elektronski naslov upravitelja spletnega mesta www.nilan.si.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravitelj spletnega mesta airabela.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa veljavna zakonodaja oz. v primeru, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Zaradi uredbe varovanja osebni podatkov GDPR od vas potrebujemo soglasje, da boste lahko tudi v prihodnje prejemali naša e-obvestila ( ponudbe, novosti, promocije, e-račune, itd.).

Vaše osebne podatke, lahko kadarkoli spremenite, od nas zahtevate izbris osebnih podatkov v celoti tako, da nam ponovno pošljete obrazec soglasja na e-naslov info@nilan.si.

Zagotavljamo vam, da so vaši osebni podatki skrbno varovani, podatke nikoli ne bomo posredovali tretji osebi. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo.

Privolitev uporabnika

Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca (v primeru direktnega kontakta preko elektronske pošte, telefona, na podlagi spletnega mesta). Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi splošnimi pogoji.

Odgovorna oseba za varstvo podatkov

Odgovorna oseba je določena v internem aktu o varstvu podatkov in se na zahtevo uporabnika razkrije. Zaradi varstva podatkov ni objavljena javno na spletu.

Komuniciranje na daljavo

Upravitelj spletnega mesta nilan.si bo z uporabnikom stopil v stik s sredstvi komuniciranja na daljavo (e-novice, akcije, popusti, ponudbe., brošure…), le če ta temu ne bo izrecno nasprotoval. Pri tem bodo elektronska komercialna sporočila kot taka jasno razpoznavna, pošiljatelj bo jasno razviden, pogoji za sprejem posebnih ponudb bodo nedvoumno označeni, hkrati pa bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Avtorske pravice

Spletno mesto www.nilan.si in vse njene vsebine so avtorsko zaščitene. Spletno vsebino, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo. V primeru uporabe spletne vsebine, ne smete brez predhodnega pisnega dovoljenja upravitelja lastnika spletnega mesta.

Pravno obvestilo

Podjetje Nilan d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Vodstvo podjetja garantira in se bo trudilo, da zagotovi pristne vsebine na teh spletnih straneh. Podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti objavljenih vsebini.

V zakonsko dovoljenem obsegu je prav tako izključena vsaka odgovornost lastnika, upravitelja ali katerekoli druge pravne ali fizične osebe, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega mesta nilan.si, ter katerekoli druge pravne ali fizične osebe, ki je na kakršenkoli način povezana s spletnim mestom.

Na spletni strani www.nilan.si so morebiti povezave na spletne strani drugih podjetij. Nad temi vsebinami podjetje nima nadzora in ne prevzema nobene odgovornosti.

Končne določbe Nilan d.o.o.

Spletno mesto je v lasti in upravljanju podjetja NILAN d.o.o., Arja vas 102, SI – 3301 Petrovče, ID za DDV: SI69788901, Matična številka: 6299148, ki hkrati skrbnik, upravljalec in obdelovalec osebnih podatkov.

Uporabniki osebnih podatkov pa so v skladu

S splošnimi pogoji podjetja, kot ponudnik gostovanja in orodja za e-pošto in hkrati obdelovalec osebnih podatkov in podjetje Google LLC, 1600 Amphiteatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States, kot ponudnik analitičnega orodja in hkrati obdelovalec osebnih podatkov v anonimni obliki.

Splošni pogoji stopijo v veljavo z dnem 1.1.2018. Vse spremembe in dopolnitve stopijo v veljavo z dnem objave na spletnem mestu.

Back To Top